Warsztaty orkiszowe z Markiem Zarembą „W duchu św. Hildegardy”

Przystanek Piekarnia to nie tylko smaki tradycyjnych, naturalnych wypieków, ale także miejsce, które edukuję i otacza się najlepszymi specjalistami w dziedzinie żywienia. Tym razem mamy przyjemność zaprosić Państwa na Warsztaty „W duchu św. Hildegardy z Bingen”, które poprowadzi Marek Zaremba. Autor bloga „Gotuj zdrowo” i książki „Jaglany detoks”. Dyplomowany dietoterapeuta i specjalista medycyny komórkowej oraz terapeuta I stopnia medycyny św. Hildegardy.

Rozpocznij razem z nami przygodę z kuchnią orkiszową. Poznaj moc prastarego orkiszu św. Hildegardy i dowiedź się jak stosować go w codziennej kuchni.

Program warsztatów:

1. Część teoretyczna – wykład:

  • renesans medycyny klasztornej
  • wada kontra cnota – uzdrawiająca moc umiarkowania
  • gluten kontra gluten, czyli cała prawda o orkiszu

2. Część praktyczna – warsztaty gotowania:

  • podpłomyk orkiszowy z batatów
  • hummus bazyliowy z nutą oregano i czarnuszką
  • zimowa sałatka z orkiszem, pieczonym burakiem, owocem granatu i jarmużem

Termin i lokalizacja:
03.02.17 r., godz. 18.00-20.30
Przystanek Piekarnia, ul. Chłodna 22

Koszt warsztatów: 50 zł/os.

Szczegółowe informację pod nr kom. 510 433 277

Bilety dostępne na: warsztatyorkiszowe.evenea.pl
UWAGA! Ilość miejsc ograniczona.

Ostatnie wpisy
NAPISZ DO NAS

Jeśli masz pytanie możesz zawsze do nas napisać.

Not readable? Change text.